Onze diensten

Een overzicht van wat wij o.a. kunnen leveren


 • Verwarmen
 • Koelen
 • Ventilatie
 • Meet- en regeltechniek
 • Loodgieterswerk
 • Gasinstallaties

Westerlaken Techniek is gespecialiseerd in het plaatsen, onderhouden en repareren van centrale verwarmings- en warmwatertoestellen, cv-ketels, combiketels, VR-ketels, HR-ketels, geisers en boilers.

Wilt u centrale verwarming laten installeren of laten vervangen? Onze mensen rekenen precies uit welke installatie geschikt is voor uw woning, kantoor etc. Zo wordt er onder andere gekeken naar zaken zoals isolering, beglazing en andere elementen die invloed hebben op de temperatuur in een ruimte. Wij leveren deze diensten aan particulieren , maar ook aan de utiliteit en seriematige bouw.

Een greep uit de diensten die wij kunnen bieden:

 • De complete installatie van uw centrale verwarming, warmwatersystemen en vloerverwarming
 • Uitbreiding of vervanging van uw bestaande verwarmingsinstallatie
 • Installatie van een storingsvrije cv-ketel
 • Reparatie en onderhoud van uw systeem en ketel
 • Storingen en problemen verhelpen

Wilt u een afspraak maken? Bel ons op 0183 404 545 of neem contact met ons op via de contactpagina.

Het installeren van airco systemen om een prettige leef- en werktemperatuur te realiseren verzorgen wij op regelmatige basis voor zowel particulieren, bedrijven als de seriematige en utiliteitsbouw.

Met de steeds warmer wordende Nederlandse zomers is er meer vraag dan ooit naar verkoelingssystemen. Het reguleren van een prettige omgevingstemperatuur is essentieel voor zowel uw persoonlijke welbehagen als prestaties.

Wij leggen airco systemen aan voor particulieren, maar ook voor verzorgingstehuizen en kantoren. De temperatuur in verzorgingstehuizen is essentieel voor haar bewoners en de prestaties van uw werknemers zullen een stuk hoger liggen wanneer zij functioneren in een prettig klimaat. Naast het verkoelen van een bepaalde ruimte filteren onze systemen ook de lucht en zorgen zij voor een prettige luchtvochtigheid.

Wilt u meer informatie over de aanleg of advies over welk systeem in uw omgeving het beste kan worden aangelegd? Belt u ons voor een afspraak en wij komen langs om u te adviseren. Bel ons op 0183 404 545 of neem contact met ons op via de contactpagina.

Luchtverontreiniging voorkomen en een gezonde luchtkwaliteit waarborgen is van essentieel belang om uw huis of bedrijfspand als prettige omgeving te laten functioneren voor haar bewoners of medewerkers.

Met ventileren bedoelen wij het verversen van de aanwezige lucht in een bepaalde ruimte. In elke ruimte bevindt zich vervuilde lucht. Door deze ruimte te voorzien van frisse lucht door middel van mechanische ventilatie voorkomt u vervuilde lucht. Dit is van groot belang in bijvoorbeeld druk bezochte ruimtes. Zo voorkomt u dat mensen ziek of onwel worden door de luchtkwaliteit.

Het is raadzaam om u goed te laten adviseren over de noodzaak en de mogelijkheden van mechanische ventilatie. Maakt u met ons een afspraak zodat wij u kunnen adviseren op dit gebied.

Wilt u een afspraak maken of advies? Bel ons op 0183 404 545 of neem contact met ons op via de contactpagina.

Bij een samenwerking tussen verschillende technische installaties is voor een correcte en effectieve werking kennis nodig van meet- en regeltechniek. Meet- en regelsystemen zorgen ervoor dat werktuigbouwkundige en elektrotechnische systemen goed en correct functioneren en elkaar aanvullen waar nodig.

Westerlaken Techniek heeft deze kennis in huis en adviseert u graag over de mogelijkheden. Op basis van uw wensen brengen wij alles in kaart. Met een goed afgeregeld systeem worden niet alleen uw wensen gerealiseerd, maar kunt u ook fors besparen op de kosten.

Westerlaken Techniek geeft namelijk veel aandacht aan energiebeheer. De moderne technieken van vandaag de dag geven tal van mogelijkheden en oplossingen om deze oplossingen duurzaam te realiseren. Dit is uiteraard goed voor het milieu en financieel gezien ook interessant.

Wilt u een afspraak maken of advies? Bel ons op 0183 404 545 of neem contact met ons op via de contactpagina.

Uiteraard kunt u bij ons terecht voor al uw installatie- en loodgieterswerk.

Wij dragen zorg voor alle mogelijke toepassingen op het gebied van leidingen, afvoeren, CV-installaties, gas en water etc. Van een goed verwarmd huis, tot een verkoelende airco, een aangepaste badkamer en een goed werkende riolering.

Hoewel deze werkzaamheden voor het oog vaak niet zichtbaar zijn is het essentieel dat deze correct en vakkundig worden uitgevoerd. Dit is de basis waarop al uw systemen functioneren en deze basis bepaalt uw woon of werkplezier.

Wilt u een afspraak maken of advies? Bel ons op 0183 404 545 of neem contact met ons op via de contactpagina.

Voor het installeren van gasinstallaties in woningen, maar ook voor het leveren en ontwerpen van grotere gasinstallaties bent u bij ons aan het juiste adres. Onze gecertificeerde monteurs zorgen voor een correcte aanleg van uw gasleidingen. Uiteraard installeren wij alles volgens de laatste normen, welke zijn vastgelegd in het bouwbesluit.

Regelmatig constateren wij dat gasleidingen onder de vloer zwaar verroest zijn en er op verschillende plaatsen zelfs gas-lekkages zijn ontstaan. Dit betekent niet alleen dat er op die manier vele kubieke meters gas per jaar verloren gaan, maar tevens dat dit vervelende en zelfs gevaarlijke situaties voor u kan opleveren.

Belangrijk om te weten is dat u als huiseigenaar zelf verantwoordelijk bent voor de gasleidingen in uw huis vanaf de gasmeter. Om de kwaliteit van de gasleidingen en gasinstallatie te bepalen, kunnen wij voor u een controle uitvoeren. Daaruit blijkt of er sprake is van gas-lekkage(s) en of (delen van) gasleidingen aan vervanging toe zijn.

Wilt u een afspraak maken of advies? Bel ons op 0183 404 545 of neem contact met ons op via de contactpagina.

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!