Over ons bedrijf

Historie


Westerlaken Installatietechniek is opgericht in 2001 en heeft vele jaren ervaring in de installatiebranche. Het bedrijf is opgericht door Bennie Westerlaken.

Bennie Westerlaken startte zijn professionele carrière als elektricien waarna hij als monteur de overstap maakte naar de verwarming, koeling, ventilatie en meet & regeltechniek. Met Westerlaken Techniek bedient Bennie zowel de zakelijke als particuliere markt. Hij biedt klanten service en dienstverlening op hoog niveau. De hoofdredenen voor Bennie om destijds voor zichzelf te beginnen waren o.a. het leveren van kwaliteit, vakmanschap en duurzaamheid.

Missie

Westerlaken Techniek staat voor klant- en service gerichte oplossingen in de zakelijke en particuliere markt en is een krachtige, dynamische en innovatieve partner voor bedrijven, particulieren, de utiliteitssectoren en woningbouwverenigingen.

Tot het takenpakket behoren advies, calculatie, installatie, service en onderhoud. Complexe problemen ziet Westerlaken als een uitdaging en kwaliteit staat te allen tijde hoog in het vaandel. Westerlaken investeert in een lange termijnrelatie met haar klanten en opdrachtgevers.

Visie

Westerlaken Techniek heeft de expertise in huis om een breed scala aan projecten, van klein tot groot, van relatief eenvoudig tot gecompliceerd, tot een kwalitatief goed einde te brengen. Dit doen wij door te werken met innovatieve oplossingen, het op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen en tijd en energie te investeren in het vergroten van kennis. Verder proberen wij waar mogelijk onze projecten duurzaam en milieubewust te realiseren. Kwaliteit blijft altijd de rode draad in al ons werk en onze dagelijkse drijfveer is om een zo hoog mogelijk niveau te realiseren.

Waar staan wij voor

Hoe wij u kunnen helpen


Wij zijn expert in onderstaande disciplines. Voor meer informatie over onze diensten bekijk de dienstenpagina of neem direct contact met ons op.

Wij maken graag een afspraak om u te adviseren en inzicht te geven in duurzame en installatietechnische oplossingen. U kunt ons telefonisch bereiken of een bericht sturen op de contactpagina.

Diensten

  • Verwarmen
  • Koelen
  • Ventilatie
  • Meet- en regeltechniek
  • Loodgieterswerk
  • Gasinstallaties

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!